Christmas Quiz

U četvrtak 14. prosinca 2017. godine u PŠ Vugrovec održao se prvi Christmas quiz. U njemu su sudjelovali učenici od petoga do osmoga razreda podijeljeni u deset grupa. Quiz je imao više dijelova, a nama se osobito svidio onaj s izazovima. U prvom dijelu učenici su morali odgovoriti sa A), B) ili C) na dvadeset pitanja. U drugom su dijelu učenici morali pogađati pjesme, a u trećem raditi izazove. U četvrtom dijelu morali su pogađati reklame. Bilo je veoma zabavno i poučno.

PRILOG 1.

KONAČNI REZULTATI BOŽIĆNOG KVIZA

U ovom članku pročitajte analizu i rezultate Božićnog kviza.

U kvizu je sudjelovalo deset ekipa učenika od petog do osmog razreda. Ekipe su nastale izvlačenjem natjecatelja netom prije početka kviza. Kviz se sastojao od četiri dijela. Prvi dio su činila raznovrsna pitanja vezana uz Božić. Drugi dio je bio imenovanje poznatih božićnih pjesama. Treći dio se sastojao od nekoliko izazova (nečujno pjevanje, otpuhivanje čaša i traženje zvončića). Četvrti dio je bila igra pogađanja – učenici su trebali pogoditi što prikazana reklama reklamira.

Broj prijavljenih učenika je premašio naša očekivanja, te je organizacija ekipa potrajala. Međutim, čim je kviz započeo učenici su se vrlo predano primili natjecanja, odgovarali su na pitanja, te slavili svaki točan odgovor. Svi su sa zanimanjem pratili pitanja i ostale dijelove kviza.  Izrazito napeto je bilo tijekom izazova. Nekoliko učenika je pozorno pratilo tijek natjecanja i dodjeljivalo bodove ekipama. Kviz je bio dinamičan, zanimljiv i poučan. Ekipe koje su osvojile prva tri mjesta dobile su odgovarajuće medalje, a svi učenici su dobili malu slatku nagradu.

See you all next year for the next quiz!

 

POMAGAČI/HELPERS: BIG THANK YOU 😊

Nadia Popović, Dragica Bebić, Saša Kuntić, Janko Begonja

 

SUDIONICI/PARTICIPANTS:

Group 1: David Orač, Marta Trempetić, Marija Kuntić, Matea Galić, Jurica Pukšec, Josip Kovač, Josipa Rozić

Group 2:  učenici se nisu potpisali

Group 3: Zvonimir Gojević, Dora Potočić, Luka Rihtarić, Jan Skazlić, Antonia Sajković, Amalia Juć, Sara Hadrović, Leon Blažinović

Group 4: Tin Pavlović, Martina Baltić, Petar Horvatić. Barbara Vuger, Nina Jurišić

Group 5: Dorotea Đuran, Gabrijel Puzak, Marko Mikić, Leonardo Polovanec, Borna Rezo, Lorena Čvek

Group 6: Mario Pavlović, Leon Kužilek, Mateo Levak, Katarina Baltić, Antonia Puškarić, Lana Hrenović, Angelina Golub

Group 7: Antea Podgorski Blažak, Petra Puzak, Tonka Sabolov, Monika Jeličić, Ivano Motik

Group 8: Iva Lonjak, Lara Pajnić, Paola Barberić, Petra Paj, Mihael Hacmanjek, David Lambevski

Group 9: Paula Balog, Mai Šarlija, Sara Vida Kovačić, Antonia Petrić, Nikola Brusek, Dominik Kolenković, Dora Balog, Leonora Polovanec

Group 10: Gabrijela Balukčić, Ante Čabaraja, Luka Tkalec, Matej Rezo, Judita Ćorić, Leon Puzak, Magdalena Šturman, Tia Šambar, Emanuel Palikuća

PRVO MJESTO – EKIPA 10
DRUGO MJESTO – EKIPA 6
TREĆE MJESTO – EKIPA 4

TABLICA PORETKA/LEADERBOARD:

PLACE GROUP POINTS
1 – WINNERS group 10 21
2 – RUNNERS UP group 6 18
3 – THIRD PLACE group 4 17
4 group 5 16
4 group 1 16
5 group 2 14
6 group 3 13
6 group 7 13
7 group 8 12
7 group 9 12

 

Ako ste već zaboravili na Božić, prisjetite se i zadržite malo božićnog duha čitajuću slikopriče koje su izradili učenici sedmih razreda iz Vugrovca.

If you already forgot all about Christmas, get back into Christmas spirit with two picture stories illustrated by 7th grade students from Vugrovec.

PICTURE STORIES

Nadia Popović i Nina Rezo

Komentari