Svašta smo izreklamirali

Kao i svakoga mjeseca, mi učenici šestih razreda u Kašini  i u studenom smo dobili zadatak za mjesečni projekt iz hrvatskog jezika. Naime, trebali smo osmisliti reklamu za neki proizvod, reklamu ili akciju.  Podijelili smo se u grupe, osmislili smo reklame, snimili smo ih i ovim putem želimo podijeliti neke od najuspjelijih radova.

Čitajte svi (Nikolinino mišljenje)

Moje mišljenje je da je svatko imao predivnu i orginalnu reklamu. Svatko se na svoj način potrudio.Ja sam radila s VIktorijom i Lanom Maljak. Tijekom snimanja jako smo se zabavile. Mislimo da nam je reklama jako dobra. Snimale smo reklamu o knjigama čiji je cilj bio potaknuti gledatelje da čitaju i cijene knjige, a reklama se svidjela ostatku razreda pa se nadamo da će i kod vas izazvati jednaku reakciju.

Slobodno vrijeme (Ema Combaj)

Mislim da su reklame bile odlične i bile su smiješne, pune zabave i vesele. Ja sam reklamu radila sa svojom najboljom prijateljicom Anom Cugšver. Mi smo radile reklamu kojoj je tema bila što možete raditi u slobodno vrijeme. Sve reklame su bile odlične na svoj način.

U nastavku vam donosimo neke od najuspješnijih uradaka.

Ema Combaj i Nikolina Cugšver

Komentari