See the Beauty! Love our Earth!

U proljeće 2020. učenici dodatne nastave engleskog jezika iz Vugrovca priključili su se eTwinning projektu See the Beauty! Love our Earth!

 

Projekt je bio posvećen obilježavanju 50. međunarodnog Dana planeta Zemlje. Učenici su kreativnim fotografijama, crtežima, posterima i pjesmama iskazali svoju ljubav prema našem planetu. Pogledajte nekoliko radova naših učenika.

radovi učenika

Učenicima i učiteljici dodijeljena je Nacionalna oznaka kvalitete za projekt See the Beauty! Love our Earth! U objašnjenju Nacionalne službe za podršku stoji: tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije. Projekt je integriran u kurikulum. Tijekom provođenja projekta korišteni su web alati. Rezultati projekta i diseminacija predstavljeni su na TwinSpaceu. 

Ova oznaka nas pogotovo veseli jer je projekt većinom odrađen u otežanim uvjetima tijekom nastave na daljinu. Velike pohvale svim učenicima koji su sudjelovali u projektu, a pogotovo učenicima koji su izradili završne radove: Mihael Dumić, Sara Pajurin, Tin Rezo, Leon Blažinović, Ana Galić, Leonora Polovanec, Bernard Trempetić.

Nina Rezo

Komentari