Radijske emisije o projektu Budi STEMfluencer

Ove godine u našoj se školi održao STEM dan u sklopu projekta Budi STEMfluencer koji je posjetila poznata novinarka HRT-a Tatjana Jolić. Cijeli je dan provela u našoj školi intervjuirajući učenike, učitelje i naše goste te je posjetila razne radionice koje su se tamo održale s namjerom da snimi jednu radijsku emisiju, ali bilo je toliko zanimljivih materijala da su nastale čak tri različite radijske radijske emisije. STEM vrt i djeca na kojoj su se predstavili oni učenici i učitelji koji su taj dan uređivali kamenjar i školski vrt. Emisija je emitirana na Hrvatskome radiju 25.10.
Također je naša gošća intervjuirala i nas novinare te je od toga nastala i druga emisija Zavrti zvrk pod nazivom Čarobna škola u Vugrovcu koja je emitirana 18. 10. 2023.

I zadnja radijska emisija o našoj školi bila je Umijeće odrastanja – Projekt Budi STEMfluencer – ta je emisija bila općenito i opširno o našem STEM danu te projektu. Ona je izašla 6. 11.

 

Svima nama je bilo jako drago što nas je novinarka Tatjana Jović posjetila i što smo mogli sudjelovati i biti u radijskim emisijama i intervjuima koje je napravila te se nadamo da će naša škola održati još ovakvih projekata i da će nas posjetiti mnogi zanimljivi ljudi. Nama novinarima poseban užitak bio je vidjeti pravu profesionalnu novinarku na djelu.

Luka Hrustić

Komentari