„Velika tvornica riječi“ na još jednoj smotri

Nakon Lidrana, Mali knjižničari sudjelovali su i na smotri „Priprema, pozor… knjižnica!“. Riječ je o projektu Knjižnice Silvija Strahimira Kranjčevića (KGZ) kojem je cilj kreirati svima dostupan kulturni prostor i razmjenu iskustva. Svoje dojmove o sudjelovanju s nama su podijelile Korina, Nika i Antonia.

 

Nastup u Knjižnici Silvija Strahimira Kranjčevića

U travnju su Mali knjižničari sudjelovali na smotri „Priprema, pozor… knjižnica! na kojoj su izveli predstavu „Velika tvornica riječi“. Smotra nije bila natjecateljska i Mali su knjižničari gledali predstave drugih škola. Zanimljivo je bilo što je još jedna škola izvela predstavu „Velika tvornica riječi“. Nakon što su pogledali sve predstave, svi sudionici sudjelovali su u dramskoj radionici koju je vodila glumica i dramska pedagoginja Klara Modrić. Učenici su se zabavili i naučili nešto novo.
Korina Crnčević, 3. c

Meni se najviše svidjela Knjižnica Silvija Strahimira Kranjčevića i voljela bih opet ići tamo. Prvi put sam sudjelovala na dramskim radionicama. Jako mi je bilo lijepo.
Nika Vrban, 3. c

Meni se najviše svidjelo što su bile dvije predstave „Velika tvornica riječi“. Ponosna sam što sam predstavljala našu školu. Radionica mi je bila zabavna, a najviše mi se svidjelo kada smo se pretvarali da hodamo po pijesku, ledu…
Antonia Popović, 3. c

 

* naslovna fotografija – Mali knjižničari s glumicom i dramskom pedagoginjom Klarom Modrić

Komentari