Zmajček je najbolji digitalni školski list!

Odlične vijesti! Na natječaju Jutarnjeg lista za najbolji školski list, Zmajček je proglašen najboljim digitalnim školskim listom osnovnih škola. Iznimno smo ponosni na ovu laskavu titulu i ona nam je velika motivacija da nastavimo predano raditi na tome da naš Zmajček bude još jači i bolji i nastavit ćemo tresti Kašinom i šire! Drago nam je da su naš trud i predanost napokon prepoznati!

Donosimo vam dio teksta koji govori o razlogu odabira upravo Zmajčeka.

“Svi školski online listovi koji su se prijavili na natječaj Jutarnjeg lista za najbolji školski list u digitalnom izdanju u osnovnim i srednjim školama pokazali su kako su njihovi urednici i novinari ozbiljno shvatili svoju zadaću te kako su joj potpuno predani. Web stranice koje smo imali priliku vidjeti donose brojne zanimljivosti, kako iz života sadašnjih i bivših učenika škole, ali i brojne aktualnosti iz zemlje i svijeta. Mnogi od tekstova koje smo pročitali pokazuju kako će njihovi mali i veći autori, ako to budu željeli, jednog dana bez problema moći nastaviti novinarsku karijeru.
Zbog aktualnosti, dizajna te odabira i prezentacije tema, u konkurenciji osnovnih škola najbolji je list OŠ Vugrovec Kašina, Zmajček, koji je dodatno zanimljiv i zbog svojeg loga – simpatičnog zelenog zmaja.

Dijana Požgaj

Komentari