Zlatne ruke izradile božićne čestitke

Prigodom nadolazećih blagdana, 27.11.2018. godine, imali smo likovnu radionicu. Učiteljica Verica Jadanec na radionicu uzela je učenice koje idu na likovnu grupu (uključujući i mene). Jako smo se veselile. Radile smo u knjižnici. Kada smo došle, s učiteljicom smo se sve dogovorile i krenule izrađivati čestitke.

Naravno da je bilo i glazbe, jer ništa bez glazbe. Neke cure su izrađivale čestitke na kojima je nacrtano božićno drvce, ispunjeno kristalnim cvjetićima i kružićima.

Neke cure su radile zvijezde, na isti način. Elena Tašev se sjetila odlične zamisli. On je napravila soba, odnosno jelena s malo špage i tempera.

Jako je lijepo ispalo. Za zahvalu prof. Damiru Obadu što nas je pustio sa sata, poklonile smo mu jednu jako lijepu čestitku koju je napravila Lucija Palikuća. Ona je napravila božićno drvce sa špagom.

Krajem zadnjeg sata, pridružile su nam se i Nika Jazbec i Doroteja Bukovski. Nisam točno sigurna što su napravile. Ja sam napravila zvijezdu, ispunjenu šarenim kristalnim cvjetićima. Krajem sata smo također napravili i dvije do tri čestitke sa zlatnim sprejom. Učiteljica je otišla u malenu prostoriju i tamo nasprejala papir. Ja sam napravila božićno drvce, poklone i zvijezde. Sve smo bile jako zadovoljne i sretne time što smo napravile, no to nije kraj. S učiteljicom ćemo napraviti još čestitaka. Nadamo se da će sve čestitke koje smo i ćemo napraviti, stići u prave ruke i svidjeti se onima koji su ih primili.

Magdalena Denić

Komentari