Kašinski memory

Naša knjižnica zabavno je mjesto i tijekom praznika. Dana 4. siječnja 2019. godine, brat Josip i ja, s knjižničarkom smo u knjižnici proveli zabavno prijepodne. Izrađivali smo društvenu igru Memory, no to nije bio običan Memory, već smo ga napravili na foru da moramo povezivati; npr. hlače i majica, Sunce i Mjesec, note i instrument…

Izrađivanje igre je bilo jako zabavno, smišljali smo razne stvari koje bismo mogli nacrtati, a kada smo bili gotovi osmislili smo i ime: Kašinski memory. Odigrali smo četiri partije, od kojih sam ja pobijedila u dvije i dvije sam bila izjednačena s bratom, a knjižničarka je sve izgubila.


Uz to, igrali smo i Domino, razmještali stolove, slagali knjige, vježbali smo ulaganje knjiga pazeći na njihove signature, slušali smo glazbu i crtali. Dok smo vježbali ulaganje knjiga, bilo je jako zabavno, no brzo smo i završili s time pa smo išli razmjestiti klupe po knjižnici. To smo brzo obavili, pa smo odlučili ići crtati. Josip i knjižničarka su crtali, a ja sam pisala članak.


Vrijeme je jako brzo prošlo pa smo se razišli i otišli svatko svojoj kući. Ovaj dan je prošao vrlo zanimljivo, a ja se nadam da će biti još puno takvih dana u našoj knjižnici.

Magdalena Denić

Komentari