Adventske radosti u 6. c u Iveru

I ove je godine 6. C na poticaj razrednice dogovorio tzv. adventske izazove za svakoga učenika i učenicu – s tom razlikom što ih ovaj put nije osmišljavala razrednica, nego je svaki učenik sam sebi odabrao izazov. Bilo je tu osmišljavanja humanitarnih akcija, pečenja raznih slastica, osmišljavanja maskote 6. C razrednog odjela, snimanja raznovrsnih videa, izrade rukotvorina…pa čak i pisanja stihova razredne himne (još čekamo uglazbljivanje – razredna skladateljica nam se razboljela).

Osim toga, dogovorili smo i izvlačenje tombole – 17. prosinca na Satu razrednika u OŠ Iver – pa smo tjednima marljivo donosili i prikupljali razne slatke, mucaste i maštovite darove. Izvlačenje darova je bilo jako uzbudljivo i nitko nije ostao nezadovoljan – jer ih je bilo toliko da je svaki od 24-oro učenika čak dvaput nasumično izvlačio brojeve tombole. Za odsutne su učenike izvlačili njihovi prijatelji. Cika, vika, pa red palačinki s nutellom ispečenih to prijepodne za izazov, smijeh i svečano čitanje stihova razredne himne.

A idući put nas čeka i predavanje o povijesti Dinama i zanimljivosti vezane za Bad Blue Boyse!

Žao nam je što naše radosti s vama možemo podijeliti tek virtualno – inače bismo vas sve rado počastili slatkišima i pjesmom. Ali…možda idućega adventa ostvarimo ovu zamisao – u svom Vugrovcu!

Sretan i blagoslovljen Božić od raske Renate i 6. C  Područne škole Vugrovec!

 

 

RAZREDNA HIMNA 6. C

Mi smo 6. C,

Ekipa smo prava!

Nismo uvijek dobri

Pa rasku boli glava.

 

Ima nas 24,

To je velik broj.

Uvijek mi smo zajedno

Kao neki roj.

 

Netko uči manje,

Netko uči više;

Svakome po zasluzi

Ocjena se piše.

 

Raska nam je zakon,

Frendica je prava,

Ali kada da zadatke,

Nas zaboli glava.

 

Niti jedan dan

Nama isti nije –

Ali kad smo zajedno,

Uvijek sunce sije!

 

Autorica stihova: Lorena Igrc

 

Komentari