Četveronožne zvijezde Instagrama

Oni su apsolutne zvijezde interneta. Neki imaju više pratitelja od Severine… To ne bi bilo neobično kad oni ne bi bili životinje. Reklamiraju poznate proizvode te se na internetu mogu kupiti brojni proizvodi s njihovim likom ili potpisom. Za vas smo saznali tko su najpopularnije životinje na Instagramu i ostalim društvenim mrežama.

Jiffpom

Jiffpom je jedna od najpoznatijih životinja na svijetu. To je mali psić koji je ultra sladak i ima nevjerojatnu malu glavu. Dlaka mu je svjetlo smeđa i vrlo je kratka. Oči su mu zeleno-smeđe . Veoma je poznat na socijalnim mrežama (Instagram, Youtube, Snapchat). Naprimjer, na Instagramu ima 7,1 milijuna pratitelja, što je 7099859 pratitelja više od mene, tako da me je iskreno sram. Sve zajedno ima 23,1 milijuna pratitelja na svim društvenim mrežama, a posebnost kod ovog psa je to  da drži tri Guinnessova rekorda od kojih je jedan životnja koja ima najviše pratitelja na Instagramu. Uglavnom, ovaj pas je super sladak i obavezno ga popratite na svim društvenim mrežama!

 

 

 

 

Mačka s dva lica

Mačka s dva lica (Two Face Cat) zove se Venus. Ona ima tri godine i jako je čudna i rijetka vrsta. Na jednoj strani lica joj je crna, na drugoj strani narančasta boja. Jedno joj je oko zeleno, a drugo plavo. Životinje obično imaju zelene ili žute oči, a ne plave. Jako je poznata na Instagramu. Ima oko 1, 4 milijuna pratitelja. Gostovala je u mnogim TV emisijama pa čak i kod Oprah. Neki ljudi misle da je fotošopirana. Profesori sa sveučilišta su rekli da nikada nisu vidjeli životinju poput ove. Čak su pitali znanstvenike kako je moguće da mačka ima dva lica, a oni nisu znali odgovoriti.

 

 

 

 

 

Fast food pas

 

Potato McTater je jako popularan Shih Tzu koji živi u New Yorku. On se oblači u smiješna odijela (npr.hamburger ili pomfri) i kostime koji predstavljaju nešto drugo od brze hrane. Potato McTater ime je dobio po engleskoj riječi za pomfri. Ima 3 godine. Osim što se oblači u jela, oblači se i u razne druge stvari. I vlasnik ga nekad nosi u torbi.

 

 

 

 

 

 

Wally i Molly

Zec Wally i njegova vlasnica Molly veoma su sladak par. Wally  je posebna angora vrsta zeca i smatra se  jednom od najstarijih vrsta zečeva. Evo njegovog opisa … Izgleda kao pudlica i ima luudu frizuru. Zbog toga je veoma poznat na Instagramu i ostalim društvenim mrežama. Izgleda da je Wally pronašao ljubav svog Instagram  života. Vidi vidi… Tko bi rekao… Sretnica je Suki, također Agora zeko. Izgleda da oni dvoje imaju pravu romantičnu ljubavnu priču. Suki  je tamnocrne i bjelkaste boje. Preeedivna  je kao i naš Wally. Preporučujem vam da pogledate njihove slatke fotke na internetu. Kladim se da ćete biti zapanjeni baš kao i ja.

 

 

 

 

Nikolina Cugšver, Martin Bogdanović, Ema Combaj i Lana Hrenović

Komentari