(Če)Trijumf za Vugrovec u nogometu

Ove godine na isti dan kao i Dan škole, održao se Sportski dan. Sportski dan sastojao se od raznih aktivnosti koje su za učenike nižih razreda organizirale njihove učiteljice, dok su viši razredi odigrali nogometni turnir, kojega svi učenici željno iščekuju tijekom cijele godine. U tom turniru snage odmjeravaju Vugrovec i Kašina i uvijek je jako napeto

Zabavne sportske igre

Učiteljice razredne nastave za svoje učenike organizirale su natjecanje u graničaru.

Osim toga, učenici su se mogli okušati u ubacivanju loptica, utrkivanju svezanih nogu i rušenju boca. Svi su se odlično zabavili! A tko je bio najbolji, pogledajte u nastavku!

Nogometni turnir

U isto vrijeme održavao se i nogometni turnir, a nogometne utakmice su počele u 13. Prvo su igrali peti razredi i Vugrovčani su u prvom poluvremenu poveli 1:0. U drugom poluvremenu vodstvo su povećali na 2:0 i time osigurali pobjedu. 1:0 za Vugrovec. U 13:30 je počela utakmica šestaša. U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali su obje strane stiskale i željele zabiti gol. U drugom poluvremenu je povela Kašina pogotkom Davida Lambevskog, a par minuta kasnije Petar Horvatić izjednačava za Vugrovec. Nije prošla niti minuta od toga i lopta je došla do Jana Skazlića i fantastičnim driblingom i šutom pod stativu donosi Vugrovcu pobjedu od 2 naprama 1. I tako Vugrovec ima vodstvo 2:0 nad Kašinom.

Napeta utakmica sedmaša

Za Kašinu su igrali: Ivan- Cuki- Cugšver, Robi- Robert Marić, David Orač, Danijel Ščetar, Luka Bohnička, Fran Klarić i Zvonimir Gojević na golu.
Za Vugrovec su igrali: Fran Sajković, Dorijan Buza na golu, Filip Kelčec, Ivan Hadaš, Mateo Ištvanić i Mihael Ciprić

Utakmica 7. razreda počela je u 14. Prvo poluvrijeme krenulo je loše za Kašinu. Davida Orača je uhvatio grč u nozi i izgledalo je kao da ne može nastaviti, ali se vratio. Kad je ušao, Robert Marić je uzeo loptu i sjajnim dodavanjem dodao Davidu Oraču, koji sjajnim prelaženjem prešao igrača i dodao Luki Bohnički loptu pred gol i Luka je posprema u gol. 1:0 vodi Kašina, a samo par minuta kasnije Kristijan Benčec gura loptu u for Davidu Oraču koji još jednom prrelazi obranu i opet dodaje Luki Bohnički loptu pred gol i on je opet posprema i 2:0 je za Kašinu. U drugom poluvremenu dolazi do preokreta i Vugrovec doslovce u minuti pred sami kraj izjednačuje na rezultat 2:2. U obrani kod Kašine najzaslužniji je bio Cuki, ali to nije puno pomoglo zbog nesmotrenog dodavanja lopte jednoga igrača Kašine Vugrovcu. Na kraju smo igrali na penale na kojima smo bili izgubili zbog velike iživciranosti dvaju igrača koja su promašila gol. Jedan od igrača je bio toliko ljut da se nabacivao  tenisicom. I tako je Kašina izgubila, a igrali su bolje. Vugrovec je imao sreće ove godine.

I utakmica osmaša završila je pobjedom Vugrovčana.

David Orač, Robert Marić, Ivan Cugšver

Komentari