Reboot Infogamer

Što smo pohranili u svoje memorije?

I ove godine posjetio sam jedan od najvećih gejming sajmova na ovim prostorima. Ove godine nije bilo baš puno noviteta s Infogamera, osim naravno novih igara (Black Ops IIII, Assasin’s Creed Odesy, Fifa 19 itd.). Osim novih igara iz 2018. godine, bile su i one iz prijašnjih godina koje ste mogli igrati  kao što su Call of Duty World War II, PUBG Mobile, Overwatch, Fallout 76 itd. Niti nisam puno očekivao od ove godine jer je Fortnite zavladao svijetom pa je bilo i puno Fortnitea, a i podosta sportskih igara. Budući da nije bilo puno novih igara u pitanju igrara meni nije bilo toliko zanimljivo. No bilo je nečega što mi se izuzetno svidjelo, a to su računala na zaslonu. Bilo ih je mnogo sa novom grafičkom karticom GeForce RTX 2080(Ti), Intelovim novim procesorom Intel core i9 i slično.

Fight za Giveaway

Naravno, bilo je i Giveawayjeva, koji su po mojem mišljenju bili nepošteni. Moj prijatelj i ja bili smo na MSI Giveawayu i nakon Giveawaya smo bili iznimno ljuti. Bili smo strpljivo čekali i kada je krenuo Giveaway, krenuli su bacati prvo majice, kape itd. Bacali su ih kao da im nedostaje života. Mi smo se držali na sigurnoj udaljenosti da ne bismo upali u tučnjavu radi stvari, što je klasika. Naravno tamo je bila neka žena koja je bila s nekim mladićem koji je viši od 180 cm, i budući da on ima dugačke ruke, imao je veću šansu da uhvati nešto, a onda bih spomenuo i još jednog gospodina koji je bacao stvari te je došao do žene koja je bila s onim prvim kojeg sam spomenuo i dao joj MSI kapu (preko veze). Sve daleko od fair playa. Mi smo onda otišli jer nismo vidjeli korist u ovome.

U potrazi za 7. a paviljonom

Bile su i razne reklame za tzv. G-Fuel. Nisam siguran ima li video na Youtubeu  o tom trenutku, ali kada sam ga probao bio je čak i ukusan Makar ne pijem energetska pića, ipak me zanimao okus. Po meni, najzanimljiviji dio je bio Carta Magica. Samo loša stvar u vezi Carte Magicae je ta što se nalazila u 7.a paviljonu, a taj paviljon je bio odvojen od svih ostalih, jer kada smo izlazili, bio je pomalo mrak i nismo ga mogli naći jer ispred vrata bio grm zbog kojeg nismo bili u stanju vidjeti bar ulaz ili svjetlo. Jednom kada smo našli 7.a paviljon, utrčali smo unutra, kao da smo bježali od prozvanih čudovišta iz kartaške igre Magic: The Gatheringa. Jednom kada smo ušli unutra nije bilo puno ljudi. Zaključili smo da je do toga što su valjda većina već otišli svojim domovima. Kada biste ušli tamo u taj paviljon vidjeli biste kako je prostorija ogromna. Tamo je bilo ogromno platno gdje su bili pušteni videozapisi Wil Weatona ili Geek & Surdury te ogroman stol sa svim raznim igrama koje ste mogli izabrati po želji. Nas dvojica smo igrali dvije igre: Settelers of Catan i 7 doba. Isprobali smo igre i imamo nekog iskustva. Ja sam si kupio deck za Magic: The Gathering ready to Play deck s jedan pack boosterom. Zatim smo otišli kući i pohranili ove trenutke na Infogameru u naše memorije.

Marko Vuger

Komentari