Božićni duh u našim učionicama

U ponedjeljak, 3.12.2018., mi učenici 6. b razreda odlučili smo ukrasiti našu učionicu. Naravno to je bila ideja naše razrednice Ivane Turčić koja nam je rekla da donesemo neke božićne ukrase i druge stvari prikladne za ovo doba godine.

Pripreme su krenule u grupi na WhatsAppu, dogovarali smo se tko će što donijeti ili izraditi.Donijeli smo mali borić, ukrase za bor, mali vjenčić, naljepnice za prozore, girlande, no najbitniji od svega bio je kalendar koji smo objesili na pano i svi smo morali napisati kratku zahvalu i molitvu Bogu te je staviti u taj kalendar, te ćemo poruke čitati na zadnji dan ove školske godine. Za početak smo okitili bor sa raznim kuglicama, šljokicama, ptičicama, po karnišama smo vezali plišane kuglice i naravno na vrh je išla zvijezda. bilo je tu raznih ukrasa, od kuglica, vrpci, naljepnica za prozore.

Jako smo se zabavili. Naravno sve smo to radili u duhu glazbe npr. All I want for Christmas, Sretan Božić i dr. Mislim da smo svoj posao jako dobro napravili. Svi smo bili veseli i radosni. Htjela bih to ponoviti i sljedeće godine. Sada ćete moći vidjeti neke slike… Još jednom Sretan i blagoslovljen Božić.

Svoju učionicu ukrasili su i učenici 8. a razreda. Kako sada izgleda, možete vidjeti na fotografiji u nastavku.

U Vugrovcu također možete vidjeti mnoge kreativne ukrase, a jedan od njih je svakako božićno drvce načinjeno od starih udžbenika. Drvce je osmislila učiteljica Snježana Fišter.

Ana Cugšver, Ema Palikuća

Komentari