Valentinovo u knjižnici

Nadamo se da su vam srca još topla zbog Valentinova jer ćete sada čitati o tome kako smo se zabavili u petak u knjižnici. Okupili smo se da bismo obilježili Valentinovo. Naše voditeljice su nas pozdravile na početku i tada smo:

-slušali čitanje ljubavnih citata iz romana

-odgovarali na pitanja i razgovarali o simpatijama

-gledali isječke iz ljubavnih filmova

-zasladili smo se slatkišima koje smo donijeli brat Josip i ja

-odabirali smo misli o ljubavi koje je pripremila naša knjižničarka.

 

Bilo je to najbolje Valentinovo, a u nastavku pročitajte dojmove i pogledajte fotografije.

Magdalena Denić, 6. b

* * *

Program za Valentinovo mi se jako svidio. Bio je zanimljiv, dobro uvježban i produktivan. Saznali smo misli učenika o njihovim simpatijama i malo se nasmijali. Pošto sam bila jedna od voditeljica programa, znam da smo svi zajedno smislili program. Otkrili smo i neke tajne, bolje reći ljubavne tajne i bilo je jako slatko. Uglavnom, program je bio zabavan i potaknuo me da skupim hrabrosti i možda svojoj simpatiji kažem što prema njemu osjećam.

Zasad to zna samo knjižnica… Što se kaže u knjižnici, ostaje u knjižnici.

Margita Lukačić, 6. b

* * *

knjižničarka Ana i četvrtaši

Za Valentinovo smo imali program koji je bio super. Zabavili smo se pitanjima i smiješnim odgovorima. Naučili smo kroz razne citate iz knjiga o ljubavi i gledali smo romantične dijelove iz nekih filmova. Zasladili smo se i dobro zabavili, ispričali i nasmijali. Posebno me se dojmilo slušati odgovore na pitanje: „Što ste prvo uočili na svojoj simpatiji?“ Bilo je to najzabavnije Valentinovo ikada.

Natalia Stjepić, 6. b

 

 

Komentari