Kuda idu divlje svinje?

Danas, prvog dana prosinca 2020. u našoj školi bilo je izuzetno veselo… Dogodila se jedna sasvim neočekivana i nevjerojatna stvar…. Naime, oko naše škole trčala je prava pravcata divlja svinja….
Pogled kroz prozor
Oko 15:30 6. a razred imao je matematiku. Pod satom su učenici  kroz prozor ugledali čudnu čupavu crnu životinju, ali nisu tome pridavali veliku važnost jer su pomislili da je to veliki pas. Pod idućim odmorom saznali su da su se itekako prevarili…. Nije to bio nikakav pas, već divlja svinja koja je pobjegla iz šume i odlučila otrčati krug oko naše škole.
Učiteljica Maškarin ispričala je da je pod trećim satom imala pauzu te je pogledala kroz prozor i imala je što vidjeti…. Ona je odmah prepoznala da se radi o divljoj svinji.
Profesor Trupeljak sjedio je u svom kabinetu te je ugledao ogromnu sjenu. Nakon što je pogledao kroz prozor, vidio je ogromnu životinju kako šprinta oko škole.
Što se dogodilo kasnije?
Nakon što je protrčala oko škole očevici su rekli da ju je dok je pretrčavala cestu pogodio automobil. Nasreću, nije bilo ozlijeđenih. Nakon što je izazvala prometni udes, projurila je kroz ogradu susjedne kuće i nastavila svoju maratonsku turneju. Nadamo se da niti svinja nije ozlijeđena, da više neće raditi svinjarije te da će se vratiti u svoje prirodno stanište.
Vrlo neobičan događaj, ali s obzirom da je ovo 2020. godina, ništa nas više ne iznenađuje.
Otac naše učenice, gospodin Novak s nama je podijelio i snimke pohoda zvijezde dana, a gospođa Vrbanić fotografirala je naslovnu fotografiju iz svog automobila.

Jan Kužilek

Komentari