Nagrađeni oni najuspješniji

Na Danu škole, 15. lipnja 2022. ravnatelj naše škole, prof. Vladimir Vuger dodijelio je učenicima naše škole nagrade za njihove uspjehe kroz ovu školsku godinu. Učenici nižih razreda dobivali su nagrade za sudjelovanje u Klokanu, dok su viši razredi dobivali nagrade za zapažene uspjehe na natjecanjima i smotrama. Ukupno je bilo 16 učenika koji su dobili nagradu, sve od 3. razreda do 8. U našoj novinarskoj grupi također je bilo učenika koji su dobili nagradu, a to su Gabi Pavlović, Ivan Đuran, Dorotea Sudar i  Lucija Hrgetić. Također smo odabrali i učenike generacije.

Učenice generacije

Svake godine na kraju školske godine odabire se učenik generacije iz Vugrovca i Kašine. To čine učitelji na Učiteljskom vijeću, a nagrada se dodjeljuje za Dan škole. Ove godine učenice generacije su Mihaela Pijetlović i Helena Fluka koje su se svim prisutnima obratile govorima zahvale.

 

učenice generacije

POPIS NAGRAĐENIH UČENIKA

R. br. Razred Ime i prezime Obrazloženje
1. 3. a, MŠ Kašina Mislav Petener Za ostvaren uspjeh na međunarodnom natjecanju „Klokan bez granica“ te za postignute uspjehe u izvanškolskim sportskim aktivnostima.
2. 4. d, PŠ Vugrovec Ozren Pavlović Učenik se istaknuo svojim savjesnim pristupom izvršavanju zadataka. Iznimno je motiviran i zainteresiran, spreman na suradnju. Pažljiv je i pristojan, uzor drugim učenicima.
3. 6. c, PŠ Vugrovec Dora Lisak Za sudjelovanje na brojnim školskim natjecanjima, Međunarodnom natjecanju  “Klokan bez granica”, Ekipnom natjecanju iz matematike “Ekipa za 5+” te uspjehe u izvanškolskim aktivnostima.
4. 6. c, PŠ Vugrovec Lucija Krajnik Za sudjelovanje na brojnim školskim natjecanjima, Međunarodnom natjecanju  “Klokan bez granica”, Ekipnom natjecanju iz matematike “Ekipa za 5+” te uspjehe u izvanškolskim aktivnostima.
5. 7. a, MŠ Kašina Lucija Hrgetić Za ostvarene uspjehe na literarnim natječajima i sudjelovanje na brojnim školskim natjecanjima, Županijskoj smotri LiDraNo te na Novigradskom proljeću.
6. 7. b, MŠ Kašina Ivan Đuran

 

Za ostvarene uspjehe na brojnim literarnim natječajima, sudjelovanje na Novigradskom proljeću, a posebno za sudjelovanje na Državnoj smotri LiDraNo.
7. 7. b, MŠ Kašina Gabi Pavlović Za uspješno rukovođenje uredništvom školskoga lista Zmajček koji je proglašen najboljim digitalnim školskim listom u RH od strane Jutarnjeg lista te sudjelovanje u brojnim literarnim natječajima i na Novigradskom proljeću.
8. 7. b, MŠ Kašina Dorotea Sudar Za osvojeno 4. mjesto na međunarodnom literarnom natječaju u Berlinu, za novinarski rad predložen za Državnu smotru LiDraNo te sudjelovanje na brojnim literarnim natječajima i na Novigradskom proljeću.
9. 7. e, PŠ Vugrovec Sara Pajurin Za sudjelovanje na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i „Razvoj mreže STEM ambasadora“.
10. 7. e, PŠ Vugrovec Veronika Šebek Za sudjelovanje na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i „Razvoj mreže STEM ambasadora“.
11. 8. b, MŠ Kašina Antonio Mađer Za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz Biologije, iskazan trud, savjestan pristup u izvršavanju zadataka i spremnost za suradnju.
12. 8. c, PŠ Vugrovec Dorotea Granđa–Kovač Za 1. nagradu za slikovnicu na natječaju „Najmlađi za vode Hrvatske“ te sudjelovanje na natječajima „Razvoj mreže STEM ambasadora“ i „Eko fotka“.
13. 8. c, PŠ Vugrovec Marko Horvat Za 1. nagradu za slikovnicu na natječaju „Najmlađi za vode Hrvatske“ te sudjelovanje na natječajima „Razvoj mreže STEM ambasadora“ i „Eko fotka“.
14. 8. e, PŠ Vugrovec Mihaela Čergar Za sudjelovanje na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i „Razvoj mreže STEM ambasadora“.

 

15. 8. e, PŠ Vugrovec Isabel Gračak Za sudjelovanje na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i „Razvoj mreže STEM ambasadora“.

 

16. 8. e, PŠ Vugrovec Barbara Octenjak Za sudjelovanje na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i „Razvoj mreže STEM ambasadora“.

 

 

 

UČENICE GENERACIJE

1. 8. a, MŠ Kašina Helena Fluka Ove godine osvojila i 3. mjesto na državnom natječaju za pjesmu o Vukovaru.
2. 8. c, PŠ Vugrovec Mihaela Pijetlović Sudjelovala na natječajima „Najmlađi za vode Hrvatske“, „Eko fotka“ i na „Malom zelenom natječaju“.

Ponosni smo na sve učenike koji su nagrađeni i čestitamo im od srca!

 

Lana Đurković

Komentari