Drugoplasirani digitalni list u RH – prema mišljenju Jutarnjeg

I ove godine trud i rad naših marljivih novinarki i novinara se isplatio. Naime, danas 11. 6. 2019. naš Zmajček je proglašen drugim najboljim digitalnim školskim listom u cijeloj Hrvatskoj. U novinama su napisali da su je odluka oko pobjednika u kategoriji digitalnog lista bila izuzetno teška. Jako smo ponosni na naš rezultat, a sljedeće godine (kao i prošle) ciljamo na prvo mjesto. Čestitamo svim novinarkama i novinarima. U nastavku možete pročitati što je Jutarnji list napisao o nama.

Što se digitalnih izdanja tiče, odluka je uistinu bila iznimno teška. Broj prijavljenih bio je veći nego lani, a i u kvaliteti sadržaja je napravljen korak naprijed.
– Portali koji su se našli u užem izboru za pobjedu uistinu izgledaju kao pravi news mediji, sa sadržajima koji se često dodaju, galerijama fotografija, anketama, a neki od njih imaju i zavidnu videoprodukciju na svojim YouTube kanalima – mišljenje je Dražena Arapovića.
Zmajček, drugoplasirani digitalni format u konkurenciji osnovnih škola, oduševio nas je i ove godine, posebno je impresivna posvećenost neprestanom ažuriranju stranice. Laureat Mali Goran osvojio nas je i dizajnom portala i dostupnim sadržajem, dok je portal Tabula Nova bio nedodirljiv u digitalnoj konkurenciji srednjih škola.

 

Lucija Palikuća

Komentari