Maskirno je in

I ove jeseni, to jest zime popularne su tajice ili hlače s maskirnim uzorkom, a na mnogim djevojkama možete primijetiti jakne s vojničkim uzorkom (neke su čak ukrašene raznobojnim umjetnim krznom) Vojnički stil ne gubi na popularnosti. Za ovaj stil najkarakterističnija je maslinasto zelena boja i komadi maskirnog uzorka. Dosta proizvođača proizvodi čak i jakne koje tinejdžeri sve više kupuju. Military look popularan je i kod muške i kod ženske populacije. Bar jedna osoba u vašoj obitelji sigurno ima nešto maskirno, ali to ne znači da će ići na bojno polje, nego to je jednostavno moda koja je gotovo uvijek in. U visokoj modnoj industriji ključni elementi ovog trenda su: sjajni kaputi / jakne, topovi, hlače, haljine, suknje, modni dodaci (cipele od aviona, borbene cipele i avijatičarske sunčane naočale) te razni ukrasi (uključujući kožu i krzno). To je stil bez ikakvih napadnih boja. Ovaj stil nije preglamurozan, a nije niti preobičan. Od jednog običnog uzorka razgranali su se stilovi za svakoga. Ima različitih modela kopči, kapa, rukavica, čizmi, ruksaka, traka za kosu itd.

Nekoliko savjeta:

Uz maskirni ogrtač dobro ide (po mome mišljenju) obična bijela majica i tajice (obične crne).

Ne pretjerujte s komadima maskirnog uzorka. Dovoljan je jedan komad koji ćete kombinirati s nečim jednostavnim kao što je bijela majica koju sam spomenula i obične traperice.

Ako imate neki stari komad odjeće maskirnog uzorka, kao što je iznošena majica ili premalene hlače, možete od njega izraditi originalnu traku za kosu, maramu ili šal koji će podići svaku jednostavnu kombinaciju.

Ovi komadi mogu se kombinirati i s glamuroznijim komadima. Na engleskom postoji izraz Camo Chic (od camouflage). Košulju možete iskombinirati s dugačkom suknjom.

Hvala na posjetu stranici, i nadam se da ćete prihvatiti neke od mojih savjeta!

Josipa Butković

Komentari